Informatie

Deelnemers

DEELNEMERSCAFE IN DE AMSTEL LOUNGE

Deelnemers worden door ons en AZ met egards behandeld.Voor u en uw standbezetting wordt een speciaal 'Consumpties-dagpakket' samengesteld. Lunch-dinerbuffet-consumpties voor één prijs. Te nuttigen in de ontspannen sfeer van de Amstel Lounge, exclusief geopend voor deelnemers.

AKTIE SAMEN MET AZ EN DE DEELNEMERS

Wij werken aan een publieksaktie waarbij exclusieve VIP-kaarten in de voorverkoop te bemachtigen zijn. Bijv.: Entree + consumptie voor een speciale prijs. Aktie wordt stevig gepromoot in de Art of Living beurs-advertenties. Kaarten zullen makkelijk via Internet te koop zijn. Maar kunnen ook door u als deelnemer gebruikt worden in uw eigen beursaktie. Nadere informatie volgt.

STANDBOUW EN PRIJZEN

In de beide loungezalen binnen het AFAS stadion wordt door ons de standbouw voor u verzorgd. Smaakvol met grijze stof beklede wanden, waarin geboord en gespijkerd mag worden. Incl. de stroomtoevoer van 3Kw.

Ook plaatsen wij op elke stand duidelijk uw standnummer en bedrijfsnaam. Over de hele ruimte ligt een fraai tapijt, de hallen zijn sfeervol verlicht. Extra verlichting op aanvraag.

Standhuur lounges, incl. de standaard standbouw, per m2 €135,-

BUITENPAVILJOEN

In de extra aluframehal buiten bieden wij de deelname 'exclusief standbouw' aan. Er ligt neutrale vloerbedekking en er is voldoende halverlichting en verwarming. Standwanden of extra verlichting op aanvraag leverbaar.

Standhuur buitenpaviljoen, exclusief standbouw, incl. de stroomtoevoer met verbruik tot 3KW per m2 € 115,-
Prijzen excl. BTW.

inschrijving

U kunt nu al inschrijven, waardoor u verzekerd bent van de door u gewenste standplaats. Schrijf nu in!
foto's

Bekijk hier de foto's van voorgaande edities.

Art of Living Art of Living Art of Living Bekijk alle foto's
gevarieerde beursdeelname

woonzaken en woninginrichting, slaapzaken en bedtextiel, keuken- en sanitairshowrooms, houten en kunststof, vloeren, maatwerk interieurs, deuren en kozijnen, audiovideo speciaalzaken, haarden en verwarming, dakkapellen en overkappingen, etc, etc...